Beijing office beats workday blues with running track, herb garden and “mini-mountain” | New Atlas


Perhaps going to work in the morning wouldn’t be such a drag if the workplace was designed by People’s Architecture Office (PAO). The firm is responsible for off-the-wall ideas like a pedal-powered RV and ventilation shaft dwelling, and has now revealed an unusual office complete with running track, garden and a seating area meant to resemble a mountainside.

The office serves as the new Beijing headquarters for the Leping Foundation, a non-profit. It measures 1,100 sq m (11,840 sq ft) and, most notably, includes a running track available to any employees who want to stretch their legs. Above it is a suspended planter full of greenery. Staff are encouraged to partake in the gardening, and its vegetables and herbs, as well as produce from other hydroponic gardens nearby, are harvested and prepared on-site for lunch each day in an open kitchen.

Read More

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s